Tillagd i kundkorg

KRAFTEN AV NATUR OCH VETENSKAP

Vad om din hudvård baserades på den naturliga intelligensen hos dina egna hudceller?

Vår kropp har en underbar förmåga att läka sig själv och det är en av de viktigaste funktionerna i vår kropp. Men ibland tappar vi balansen. Naturens helande kraft är mycket mer än bara en viss folkvisdom. Berrichi använder ren natur och din huds egen förmåga att bekämpa tecken på åldrande.

Hjälp din hud med självläkning
Utlösa hudens naturlig balans
Sakta ner din åldrande
NATURLIG HUDVÅRD

Berrichi väcker din huds intelligens

1
Behovet

Iden för Berrichi naturliga hudvård började från Berit Jooseps egna hudproblem. Torr och allergisk hud och inflammation tvingade henne att leta efter alternativ till receptfria kosmetiska produkter.

2
Lösning

Hon började leta efter hjälp från ren natur och blanda krämer i sitt hemkök. Inspirationen kom från örtmedicinböcker och hennes mormors visdom. Efter en resa till Bali upptäckte Berit algernas värld.

3
Genomförande

Berits passion för naturlig hudvård och alger förde henne tillsammans med forskare – kraften hos alger och superoljor förvandlades till en kräm efter två års forskning. Ingredienserna har studerats och testats, vetenskapligt bevisat.

4
Resultat

De viktigaste ingredienserna i krämer, alger och superoljor, bildar en perfekt kombination av vitaminer, mineraler och fettsyror. Berrichis produkter är unika och riktigt effektiva. De väcker kroppens naturliga förmåga att regenerera och läka – ger näring, återställer och återfuktar huden djupt. Detta resulterar i en levande hy och struktur, naturlig hudelasticitet och skydd.

Berrichi föddes & är redo att väcka din hud!

Namnet

Namnet Berrichi består av Berits smeknamn “berri” och ordet “chi”. “Chi” står för livsenergi och själ – Berrichi väcker din huds naturliga förmåga att regenerera, aktiverar din huds egen chi.