Tillagd i kundkorg

ALLA INGREDIENSER

Våra produkter innehåller en kraftfull och unik blandning

Berrichi är byggd på tron att rent och naturligt är det bästa för huden. Därför är alla ingredienser som används i våra produkter rena, organiska och miljövänliga.

Alla våra krämer innehåller unika kombinationen av astaxanthin och furcellaria, som vetenskapligt har visat djupa återfuktande och anti-aging effekter. Alla våra produkter är fria från parabener, sulfater, ftalater och artificiella smaker.

Våra krämer är vegan och cruelty free.

HUVUDSAKLIG FOUNDATION

Världen av alger

Alger är hemliga rengöringsmedel, matare och skyddare av havet och i århundrade har de varit i fokus i asiatiska skönhetstraditioner för sina starka återfuktande, lugnande och anti-aging effekter.

Alger spelare mycket viktig roll i Berrichi produkter – alla våra produkter innehåller kraften och effektiviteten hos alger.

Alger är fulla av näringsämnen, vitaminer, mineraler och aminosyror. Det ger dem djupt återfuktande och föryngrande egenskaper, utjämnar hudens struktur, bekämpar inflammationer och eliminerar toxiner från huden.

De mest effektiva och starka naturliga antioxidanterna som är kända är astaxantin och furcellaria, som extraheras från alger. Dessa antioxidanter säkerställer cellregeneration och hudhälsa, samt utlöser naturlig funktion och motståndskraft mot miljöfaktorer.

HUVUD INGREDIENSER

Algens kraft

Astaxantin

Naturlig antioxidant från mikroalger Haematococcus pluvialis astaxantin är som en naturlig doping för huden. Jämfört med andra antioxidanter är astaxantin:

500 gånger starkar än vitamin E

560 gånger starkare än grönt te kateginer

800 gånger starkare än CoQ10

3000 gånger starkare än reservatrol och

6000 gånger starkare än vitamin C

Den är den mest kraftfulla naturliga anti-aging antioxidanten känd och har förmågan att passera genom hudcellmembran och påverka djup vävnad. Stimulerar kollagenproduktionen, vilket resulterar i bättre hudton, struktur och elasticitet. Återställer fuktnivå och balans, samt minskar tecknen på tidig åldrande och rynkor. Skyddar mot UV-strålning och fria radikaler.

Furcellaria

Furcellaria, furcellaria lumbricalis är en stark antioxidant extraherad från de röda algerna i Östersjön. Dessa röda alger är speciella eftersom de växer i steniga och salta vattner, vilket är sällsynt, rent och innehåller ej tungmetaller.

Furcellaria skyddar huden mot fria radikaler, UV-strålning och stressfaktorer. Den är anti-inflammatorisk och minskar torrhet, stärker hudens naturliga skyddande barriär.

Furcellaria återfuktar huden och neutraliserar fria radikaler. Två års vetenskaplig forskning och testning av Berrichi gav bevis för att furcellaria har en kraftfull anti-aging och djup återfuktande effekt.

Organiska oljor som används i Berrichi produkter

Aprikoskärnolja
Aprikoskärnolja

Aprikoskärnolja är full av vitamin A. Den hjälper krämen att absorbera i djupare lager i huden och återfukta samt närma vävnaderna inifrån. Den gör huden synligt mjukare, särskilt runt ögonen, läppar, kinderna och nacken. Den passar bra för känslig hud och skyddar den mot torrhet, eksem och irritationer.

Kukui nötolja
Kukui nötolja

Kukui nötolja är flaggskeppet för hawaiiansk naturkosmetik. Den innehåller vitamin A, E och F som ger näring och vitalitet, alfa linolensyra och linolensyra återfuktar och föryngrar huden ordentligt, Kukui nötoljan används för att behandla akne och ärr, minska inflammationer, psoriasis och eksem.

Cacay olja
Cacay olja

Cacay oljan har kraftfulla anti-aging och återfuktande egenskaper, den bekämpar akne och förhindrar inåtväxt hår. Vitamin A i oljan maximerar kollagenproduktionen och förnyelse av hudceller, vitamin E mjukar vävnader och påskyndar återhämtningen av ärr, vitamin F håller huden ungdomlig och stöder naturliga förvarsfunktioner.

Avokadoolja
Avokadoolja

Avokado olja är full av essentiella fettsyror, bioaktiva vitaminer, lecitin och växtseroler. Den skyddar huden: minskar rodnad, torrhet och klåda. Avokado olja förhindar psoriasis och eksem. Den håller huden fuktad, ger en frisk och livlig hugfärg, minskar rynkor och andra tecken på åldrande.

Jojobaolja
Jojobaolja

Jojobaolja är antibekteriell och rik på vitamin A, B och E. Den ger näring, återfuktar och balanserar talgproduktionen. Dess fettsyror absorberar djupt och ger huden en signal att det finns tillräckligt med fukt så att det inte behövs ytterligare talgproduktion. I motsats till en allmänn uppfattning, många oljor balanserar fet hud och förhindrar tilltäppning av porerna.

Olivem 1000
Olivem 1000

Olivem 1000 erhålls från olivolja. Det hjälper till att upprätthålla den nödvändiga pH-nivån i Berrichi krämerna och återfuktar huden djupt. Olivem är ett naturligt emulgerinsmedel och förtjockningsmedel som binder sammans alla ingredienser i Berrichi krämer.

Tristelfröolja
Tristelfröolja

Tristelfröolja är en djupt återfuktande antioxidant som lugnar irritationer och har anti-inflammatoriska egenskaper. Den förbättrar hudens elasticitet och rynkornas storlek. Tristelfröoljan används ofta i örtmedicin.

Riskliolja
Riskliolja

Riskliolja innehåller höga nivåer av vitamin E och omega-fettsyror. Oljan främjar hydrering, minskar pigmentering och jämnar ut hudtonen.

Babassu-olja
Babassu-olja

Babassu-olja skyddar huden mot yttre stressfaktorer, lindrar torrhet och flagnande hud. Den har anti-inflammatoriska egenskaper och ger huden ett hälsosamt och gläsande utseende.

Aloe vera
Aloe vera

Aloe vera är känd som en första-hjälp anläggning för skadad hud. Det är en snabb och kraftfull botemedel samt ett naturligt antiseptisk medel. Det har en lugnande effekt, stimulerar kollagenproduktionen och förhindrar rynkor, samt tecken på åldrande. Aloe vera skyddar och återfuktar de djupaste hudlagrena.

Andra ingredienser

Retinol
Retinol

Retinol är ett kraftfullt fettlösligt vitamin som påskyndar förnyelse av huden genom att stimulera mikrocirkulationen och bildnandet av nya celler. Det minskar också tecken på åldrande och bildning av rynkor och skador orsakade av akne och ärr.

Glycerin
Glycerin

Glycerin är en ingrediens av organiskt ursprung, bestående av naturliga fetter och vegetabliska oljor. På grund av dess fuktgivande effekt passar glycerin bra för torr, känslig och lätt irriterad hud. Glycerin förbättrar absorptionen av krämen och gör det lättare att applicera den på huden.

Cetearylalkohol
Cetearylalkohol

Cetearylalkohol används som en naturlig stabilisator och emulgator i Berrichi krämer. Den tjänar det väsentliga syftet att binda vatten till fetter och syror. Den innehåller naturliga fettsyror som har sitt ursprung från kokosnötter och äpplen. Detnhar en mjukgörande effekt på huden.

Sharomix 705
Sharomix 705

Sharomix 705 är ett komplext konserveringsmedel som används i naturlig kosmetika. Den är godkänd av ECOCERT – dess produktion är transparent, verifierad och certifierad. Våra produkter innehåller 1% av den och består av: bensylalkohol (0,81%), dehydroättiksyra (0,09%), sorbinsyra (0,04%), bensoesyra (0,06%).

Vatten
Vatten

Vatten är en av de viktigaste delarna i våra kroppar. Det hjälper till att hålla huden elastisk, ljus, ungdomlig och frisk. Det binder också krämingredienserna och hjälper till att absorbera dem.

Squalen
Squalen

Squalen är hudens naturlig komponent som minskar med åldrandet. Den ökar blodcirculationen och produktionen av kollagen, främjar hydrering och absorberas lätt.

Kojinsyra
Kojinsyra

Kojinsyra härrör från svamp och skapas under bryggning av fermenterat ris. Kojinsyra förhindrar produktion och pigmentering av melanin. Den fungerar som ett ljusmedel och gör huden mer levande och ljus.

Alfa-arbutin
Alfa-arbutin

Alfa-arbutin är ett extrakt från björnbär och mullbär, som har samma effekt som kojinsyra. Det minskar produktionen av melanin och återställer en ljus och livlig hy.

Superoljor har använts i århundraden som hemliga vapen för ljus och felfri hy. Superoljor innehåller ett enormt spektrum av näringsämnen, fettsyror och vitaminer. Oljor återfuktar huden noggrant och stöder bildandet av ett skuddande lager lipider djupt ner i dermis.

I motsats till vad många tror täpps inte naturliga oljor till porer, utan ger cellerna en balanseringssignal för att stoppa överflödig talgproduktion. Detta hjälper till att lindra inflammationer och smala porer. Medan vaxbaserade krämer endast ger en ytlig och tillfällig effekt, har oljor en djupgående och bestående effekt.

Dela sidan